Jäsenyys

Jäsenrekisterimme toimii tietosuoja- ja tietoturvavaatimusten mukaisesti Membookissa, jossa jokainen jäsen voi itse hallinnoida tietojaan. Vuoden jäsenmaksulaskutus tapahtuu vuoden alussa.

Toivomme, että jäsenet päivittävät rekisteriin sellaisen sähköpostiosoitteen, joka toimii ja joka on aktiivisessa käytössä.
Membookin kautta yhdistys lähettää tiedotteita tms., joten sähköpostiosoitteen tulisi olla ajantasalla, jotta tiedotteet tavoittavat jäsenistön.
Myös osoitteen- tai nimenmuutokset tulee päivittää järjestelmään, jotta Pinsetti ohjautuu oikeaan osoitteeseen. Yhteystietojen päivittäminen on nopeaa ja yksikertaista Membookin kautta.

UUSI JÄSEN

Kirjaudu alla olevan linkin (Liittymislomake) kautta Membookiin ja täytä siellä pyydetyt tiedot. 
Kun yhdistys on hyväksynyt sinut jäseneksi, saat siitä tiedon ilmoittamaasi sähköpostiin.

Jäsenrekisteriin tulee ilmoittaa sellainen sähköpostiosoite, joka on aktiivisessa käytössä. Myös osoitteen tai nimenmuutokset tulee ilmoittaa, jotta Pinsetti voidaan toimittaa oikeaan osoitteeseen ja tiedotteet tulevat oikeaan sähköpostiin. Jäsenen yhteystietojen pitäminen ajantasalla on nopeaa ja yksikertaista Membookin kautta.

SH-opiskelija/eläkeläinen

Olet tehnyt hienon uravalinnan! Mikäli olet kiinnostunut perioperatiivisen hoitotyön ajankohtaisista asioista, voit opiskeluaikanasi tilata Suomen leikkausosaston sairaanhoitajat FORNA ry ammattilehti Pinsetin opiskelijahintaan 15 €/vuosi. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Valmistuttuasi voit liittyä yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi. Yhdistyksen varsinainen jäsen voi eläkkeelle jäätyään ilmoittautua eläkeläisjäseneksi.

Kirjaudu alla olevan linkin (Liittymislomake) kautta Membookiin ja täytä siellä pyydetyt tiedot.
Muista ilmoittaa sh:ksi valmistumisajankohta.
Kun yhdistys on hyväksynyt sinut opiskelijalehtilaajaksi, saat siitä tiedon ilmoittamaasi sähköpostiin.

© Forna Ry | Web Davas